Valmennuspalvelut

Tavoitteena fyysisesti sekä psyykkisesti hyvinvoiva asiakas, joka arvostaa itseään sekä muita, nauttii arjestaan ja kykenee itse valitsemiinsa kestäviin muutoksiin elämässään saavuttaakseen tavoitteensa.
 
Valmennuksessa työskennellään kongnitiivisesta-, ratkaisu- ja voimavarakeskeisestä sekä positiivisen psykologian viitekehyksestä käsin. Valmentavalla otteella työskenneltäessä asiakkaalle mahdollistuu aktiivisen osallistumisen kautta, omien ajatusten ja  kokemusten esiin nouseminen. Työskentelemällä erilaisten harjoitusten avulla motivaatio ja sitoutuminen on vahvempi, eteenpäin vieviä oivalluksia tulee enemmän ja muistijälki syvempi jolloin kestävät muutokset syntyvät varmemmin. Itsetuntemus, -luottamus, tietoisuus ja vaikuttaminen vahvistuvat.

Jokaisella on omat unelmansa, joskus vain omat negatiiviset ajatus- ja toimintatavat estävät niiden saavuttamisen. Olet tervetullut psyykkiseen valmennukseen oli tavoitteesi arjenselviytymisessä,  elämäntapamuutoksissa, urheilun huippusuorituksissa, ammatillisesti uudelleen suuntautumisessa...

Ryhmä valmennukset ovat rentoja, energisiä, lämminhenkisiä, hauskoja, vastavuoroisia, tehokkaita, eteenpäinvieviä, oivalluksia avaavia 2h. paketteja joissa itsensä kanssa työskentelemällä asteittainen muutos on väistämätön. Ryhmässä ei tarvitse välttämättä jakaa henkilökohtaisia asioitaan kuin itselleen, sillä jokainen työskentelee itsensä kanssa vaikkakin yhdessä toisten itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden kanssa. Onnistumisia ja oivalluksia on kuitenkin yleensä mukava jakaa. Huomaat oman voimasi ja elämän johtajuutesi vahvistuvan. Onnistut tavoitteissasi ja pyrkimyksissäsi ja alat toteuttaa unelmiasi rohkeammin.

Mahdollisuus yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmävalmennuksiin. Aivan loistava panostus omaan arkeen ja  hyvinvointiin!


Vielä ehdit mukaan Keveästi kohti kevättä Olonkeveys ryhmään! Lue lisää ajankohtaista sivulta!

Lisäksi kevään aikana seuraavissa 2h. teema pienryhmissä tilaa! Lue lisää ryhmä sivulta!
Ota aikaa itsellesi! Ilmoittaudu heti mukaan ryhmissä 8 paikkaa!  Voit sopia myös yksilö-, ystävä-, tai pari-, tai perhevalmennuksen!
Hinta 90e. Sisältää 2h. valmennuksen, kahvia, teetä, virvokkeita ja pientä naposteltavaa.

Urheilutavoitteista totta
Työhyvinvointi- iloa työhön ja elämään!
Eteenpäin irtisanomisen jälkeen
Tietoinen läsnäolo - kehon ja mielen yhteys 
Onnellinen ja tasapainoinen elämä 
Tunne hyvinvointi (tunteiden tunnistaminen ja käsitteleminen) 
Stressin käsittely - rentoutuminen 
Kevennä kiirettä
Sosiaalinen hyvinvointi
Onnellinen parisuhde 
Onnellinen sinkku
Unelmaelämä
Unelmatyö / uravalmennus

Seuraa nettisivuilta ajankohtaista tai voit halutessasi myös koota oman ryhmän ystäväpiiristä, työkavereista, valita teeman ja ottaa rohkeasti yhteyttä. Sovitellaan sopiva ajankohta ryhmällenne!
 
Ilo on energiaa, uteliaisuus asenne, kasvu ja kehitys jatkuvaa läpi elämämme!