Ajankohtaista

Uudet ryhmät pyörähtävät käyntiin, tule mukaan ja voi hyvin!

Keveästi kohti kevättä! Olonkeveys-valmennusohjelman avulla opit johtamaan mieltäsi ja itseäsi. Valmennuksessa oivallat mm. mitä tunnesyöminen on ja miten päästät siitä irti. Olonkeveyden avulla löydät kokonaisvaltaisen tasapainoisen ja hyvän olon koko elämääsi sekä keinot, joilla saavutat tavoitteesi pysyvästi. 14 viikon aikana osallistut 8x2h innostavaan ja hauskaan valmennukseen, saat toimivia työkaluja kohti keveämpää oloa ja -elämää, nautit onnistumistasi. Hinta 350e.

Uusi ryhmä alkaa 15.2. maanantaina klo 17-19. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan!
Voit koota myös oman ryhmän teille sopivaan ajankohtaan! Jos ryhmä ei nappaa myös yksilö- ja parivalmennus mahdollisuus, soita ja sovi ajat !

1. Itsensä johtaminen - opit asettamaan realistisia tavoitteita ja saavuttamaan ne
2. Mielen voima - oivallat, että kaikki lähtee ajatuksista ja opit ohjaamaan itseäsi
3. Tunteet painonhallinnassa - opit mitä tunnesyöminen on ja miten päästät siitä irti
4. Motivaatio - löydät kestäviä motivaation lähteitä ja opit hyödyntämään niitä
5. Kehon viisaus - opit kuuntelemaan kehoasi ja toimimaan sen mukaisesti
6. Tavoitteena tasapaino - löydät hyvän olon elämääsi ja opit nauttimaan arjesta
7. Energinen merkityksellinen elämä - löydät iloa elämään muustakin, kuin ruuasta
8. Tavoitteet ja menestys - oivallat, että kaikki on sinusta itsestäsi kiinni
 
Ylläty oivalluksistasi ja kehityksestäsi, joka vie sinut uudelle tasolle!Rohkeasti kohti onnistumisia psyykkisen valmennuksen avulla! Suunnattu urheilijoille sekä harrastetasolla kilpaileville tai aiheesta kiinnostuneille ketkä ehkä haluaisivat joskus tulevaisuudessa kilpailla omat esteet voitettuaan. Ensimmäisellä kerralla psyykkisen valmennuksen teoria-alustus, tutustuminen josta edetään valmennukselliseen työskentelyyn. Valmennuksissa keskitytään psyykkisten ominaisuuksien kehittämiseen erilaisin ohjattujen harjoitusten avulla. aiheina mm. motivaatio, tavoitteiden asettelu, keskittyminen, positiivinen asenne, visualisointi-mielikuvaharjoittelu, tunteiden hallinta (mm.jännitys, rentoutuminen), itseluottamus, toimintasuunnitelma-menestys.
 
Ryhmä alkaa maanantaina 11.4. klo 17- 19 ja jatkuu viikottain 7 kertaa.


Voit halutessasi myös valita itsellesi sopivan Aiheen / teeman tai valita sen kohdasta teemat ja koota oman ryhmän ystäväpiiristä, työkavereista ja kiitoksena osallistua itse ryhmään ilmaiseksi tai jakaa edun ryhmäläisten kesken!

Seuraa nettisivuilta ajankohtaista tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, sovitellaan sinulle sopiva yksilö-, pari-, tai ryhmävalmennus ajankohta!

Ilo on energiaa, uteliaisuus asenne, kasvu ja kehitys jatkuvaa läpi elämämme!

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi itsesi kehittämiseen!

Tykkää Balance/ Valmennus- ja terapiapalveluista Facebookissa ja saat sieltä tiedon uusista kursseista!